Intersectarea gandurilor cu universul

Intersectarea gandurilor cu universul

Sunt momente in viata cand se pot produce anumite modificari la nivel mental, spiritual, cat si emotional. Avem foarte multe dileme cu privire la complexitatea creierului uman. Unele dintre acestea ar fi:

Cel dintai: gandul sau cuvantul?

Creierul nostru primeste anumite mesaje din univers, pe care le interpreteaza si da nastere gandurilor. Din aceasta succesiune de ganduri noi ne formulam cuvintele cu care sa ne exprimam.

Care este mai mare: viteza luminii sau a gandului?

Auzim in diverse contexte ca se vorbeste despre viteza luminii, insa nu stim viteza unui gand. Viteza gandului nu poate fi masurata, ea este nelimitata si are capacitatea de a calatori oriunde (in orice imprejurare) si oricand. Gandul intrece lumina in viteza. In timp ce lumina calatoreste cu circa 300.000 de kilometri pe secunda, gandurile ajung practic instantaneu la locul de destinatie.

Care sunt limitele conexiunii neuronale?

Cea mai misterioasa componenta a corpului este creierul. Stim despre creier ca este un organ complex ce permite conexiunea intre doua spatii (real si spiritual).
Gandul este format din contopirea mai multor legaturi neuronale. Gandurile apar in functie de activitatea cerebrala si starea de spirit.

Creierul este universul gandurilor, iar universul este creierul tuturor creatiilor.

Persoanele ce emit in univers ganduri pozitive si negative, de fapt transmit mesaje in lume. Acestia sunt niste emitatori ce transmit ganduri  in univers, care sunt absorbite de catre receptori. Gandurile si sentimentele lor sunt transmise in eter precum mesajele radio sau TV, si sunt receptionate de acei oameni ale caror minti rezoneaza cu asemenea vibratii, care sunt pe aceeasi frecventa. Gandurile negative( de ura, gelozie, egoism sau desfrau ) produc imagini distorsionate in minte, determinand intunecarea intelegerii, pierderea memoriei si confuzia mentala.

Gandul este cea mai puternica forta din univers. De aceea, cu cat mai puternice sunt gandurile, cu atat mai devreme vor aparea rezultatele lor. Cand gandul este focalizat, dandu-i-se o anumita directie particulara, el va produce anumite efecte, direct proportional cu puterea de concentrare a emitatorului. Gandul este o forta dinamica. Gandul este o forta la fel ca gravitatia, atractia sau respingerea.
Gandurile au o putere enorma, pot vindeca boli. Cel mai puternic “medicament” asupra metabolismului uman este in mod paradoxal creierul. Gandurile pot transforma mentalitati. Gandurile pot face practic orice. Gandurile sunt vii, ele traiesc. Chiar daca corpul nostru inceteaza sa mai fie, gandurile noastre nu pot muri niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *