Servicii Web Design Bucuresti - Web Designer Bucuresti
15326
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15326,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

SERVICII WEB DESIGN

Creatie & Dezvoltare Web

(RE)DESIGN WEBSITE

Interesat de servicii web design? Vrei un site sa te reprezinte in lumea online? Cum te poate ajuta un site sa-ti atingi telurile? Impreuna putem gasi solutia potrivita nevoilor tale.

INTRETINERE WEB

Urmatoarea etapa dupa crearea unui site web sau magazin online este sa il actualizati periodic cu informatii despre servicii sau produse pentru a atrage cat mai multi clienti si sa creasca traficul.

OPTIMIZARE WEBSITE

Imbunatatirea performantor tehnice ale site-ului este vitala (viteza de incarcare, navigare, experienta a utilizatorului, accesibilitate, functionalitate, securitate etc.)

 • Creare Site Web de prezentare
 • Creare Magazin Online
 • Mentenanta Site Web
 • Instalare si configurare WordPress

 • Redesign / Dezvoltare Site
 • Realizare landing page personalizat
 • Migrare baza de date pe alt Domeniu
 • Securizare Site Web

 • Realizare Newsletter
 • Optimizare performante Site
 • Optimizare versiune mobila
 • Optimizare SEO (motoare de cautare)

Ai nevoie de servicii Web Design sau Consultanta Web?

ANALIZA & STRATEGIE WEB DESIGN

Servicii Profesionale de Web Design

Orice firma are nevoie de servicii web design si dezvoltare. A avea un site este doar o parte a strategiei. Acesta trebuie sa fie modern, profesionist, atractiv si util. Dar, cel mai important, trebuie sa functioneze.

Ma concentrez atat pe designul atragator, cat si pe sectiunile care ofera clientilor informatiile pe care le cauta, prima impresie a organizatiei sau afacerii dvs. fiind foarte importanta.

Este important ca un site sa arate bine si sa functioneze in parametrii optimi, luand in calcul o strategie adecvata pentru a ajuta la conversia din vizitatori ai site-ului in clienti si pentru a spori vanzarile.

Realizez site-uri utilizand cele mai recente tehnologii, tendinte si instrumente. Dupa finalizarea proiectului, va veti putea gestiona continutul cu usurinta.

In peisajul digital al lumii afacerilor de astazi, fiecare companie are nevoie de un site web. Acesta actioneaza ca reprezentant virtual de vanzari 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

Voi proiecta site-ul dvs. cu o versiune mobila optimizata si pregatita pentru cele mai recente practici de SEO.

Lumea a devenit mobila – dispozitivele mobile fiind la indemana oricui in zilele noastre.

O mare parte din clienti, care sunt interesati de serviciile sau produsele dvs., vor accesa site-ul de pe telefon.

Site-ul dvs. trebuie sa fie prietenos cu dispozitivele mobile, deoarece peste 50% din traficul online provine acum din smartphone-uri si tablete, iar majoritatea utilizatorilor nu vor reveni pe un site care nu se adapteaza pe toate dispozitivele.

Servicii Web Design pentru business-ul tau
Tehnologii Web Design

Cu ce incepem in procesul de web design? Intai trebuie sa aflam cat mai multe informatii utile si relevante despre afacerea sau organizatia dumneavoastra!

Procesul de cunoastere implica purtarea unei conversatii si completarea unui chestionar de descoperire, cu diverse intrebari despre afacerea dvs., obiectivele propuse, site-urile care va plac, demersurile facute, rezultatele pe care le-ati avut si multe altele, care ne vor ajuta sa conturam o imagine reprezentativa. Apoi vom realiza un plan de actiune si vom trece la atac.

Utilizand informatiile pe care le-ati furnizat in timpul procesului nostru de descoperire, voi lucra la crearea unui design personalizat pentru nevoile si preferintele dvs. Voi tine cont de culori, tipografie si aranjarea elementelor in pagina. Colaborarea noastra este importanta pentru a ajunge la rezultatul dorit, de acea vom tine legatura pe parcursul intregului proces pentru a primi un feedback, iar contributia dvs. este esentiala.

Ai un site invechit caruia doresti sa-i faci Redesign?

Statistici Web Design – Stiai ca?

Prima impresie conteaza

94% dintre utilizatorii care intra pe un site web renunta imediat la interactiunea cu acesta daca aspectul nu este atractiv

Afisare rapida

47% dintre utilizatori declara ca se asteapta ca un site web sa se incarce in 2 secunde sau mai putin

Platforma responsive

90% dintre consumatori folosesc mai multe tipuri de dispozitive pentru a vizita acelasi site web

Design-ul asigura credibilitatea

74% dintre utilizatori au pus pe primul loc design-ul unui website ca instrument de referinta pentru credibilitatea unei afaceri